SZC logo

Szerencsi Szakképzési Centrum

OM kód: 203055/002 | 3910 Tokaj, Bajcsy-Zsilinszky Endre út 18-20

Intézmény logo

Szerencsi SZC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium

HírekKözérdekű adatokRégi honlapKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. okt. 9.


admin

  Nyílt nap 2023 október

  A meghirdetett nyílt nap keretében közel 400 diák és szülő érkezett az iskolánkba, hogy megtekintsék az intézményt, megismerkedjenek a képzési kínálattal, s betekintést nyerjenek az itt folyó munkába.

  Nyílt nap 2023 október

  Október 9-én a Szerencsi Szc Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium szélesre tárta ajtaját az iskola iránt érdeklődő nyolcadikosok és szüleik előtt. A meghirdetett nyílt nap keretében közel 400 diák és szülő érkezett az iskolánkba, hogy megtekintsék az intézményt, megismerkedjenek a képzési kínálattal, s betekintést nyerjenek az itt folyó munkába. A továbbtanulás előtt álló fiatalok és az őket kísérő szülők először Molnárné Tóth Erika igazgatónőtől kaphattak átfogó képet az intézményünkről, majd az érdeklődési területek alapján szervezett csoportokban járták körbe az épületet, különösen a szakmai oktatás szempontjából legfontosabb helyiségeket: a természettudományos előadótermeket, a legkorszerűbb eszközparkkal felszerelt laboratóriumokat, az informatikai és idegen nyelvi termek egy részét, a sportcsarnokot, könyvtárat, impozáns közösségi tereket.

  A nap második részében interaktív szakmai élményprogramokra vártuk a diákokat. A rendkívül sokszínű kínálatból az előzetes regisztráció során válogattak a jelentkezők, s így mindenki megtalálhatta az érdeklődéséhez és továbbtanulási szándékához legközelebb álló tevékenységeket. Eközben a kísérőket Szülői fórumra invitáltuk, ahol a legoptimálisabb pályaválasztási döntéshez iskolapszichológusi útmutatást kaphattak, majd egy kötetlen hangvételű beszélgetés keretében feltehették kérdéseiket. A nyílt nap lezárásaként az iskolánkkal szemben elhelyezkedő Tokaji Gróf Széchenyi István Középiskolai Kollégiumban kaptak részletes tájékoztatást azok, akik a középiskolás éveiket kollégistaként szeretnék majd élni.

  GALÉRIA

  Nyílt nap 2023

  1000005125.jpg
  IMG_6877.jpeg
  1000005114.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Tehetséggondozó csoportunk Egerben

  Tehetséggondozó csoportunk Egerben

  „Tehetségazonosítás és -fejlesztés a TFG-ben kiemelkedő motoros képességekkel rendelkező tanulókkal” című nyertes projektnek köszönhetően kirándulás Egerben.

  2024. máj. 21.


  admin

  Ballagás 2024

  Ballagás 2024

  Rendhagyó ballagási ünnepség a TFG-ben

  2024. máj. 6.


  admin

  "Tehetségazonosítás és -fejlesztés..." pályázati beszámoló

  "Tehetségazonosítás és -fejlesztés..." pályázati beszámoló

  Tehetségazonosítás és -fejlesztés a TFG-ben kiemelkedő motoros képességekkel rendelkező tanulókkal című pályázat beszámolója.

  2024. ápr. 29.


  admin


  Partnereink

  SZC logo

  Szerencsi Szakképzési Centrum


  Szerencsi SZC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium

  3910 Tokaj, Bajcsy-Zsilinszky Endre út 18-20

  Telefon: +3647352026

  E-mail: tfg@szerencsiszc.hu

  OM azonosító: 203055/002


  2024Szerencsi SZC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium