SZC logo

Szerencsi Szakképzési Centrum

OM kód: 203055/002 | 3910 Tokaj, Bajcsy-Zsilinszky Endre út 18-20

Intézmény logo

Szerencsi SZC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • Régi honlap
 • KRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. szept. 28.


admin

  Szakmai tanulmányút - környezetvédelem

  2023. szeptember 26-án a Szerencsi Szakképzési Centrum Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium környezetvédelem ágazatán tanuló 11. évfolyamos diákjai szakmai tanulmányúton vettek részt.

  Szakmai tanulmányút - környezetvédelem

  2023. szeptember 26-án a Szerencsi Szakképzési Centrum Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium környezetvédelem ágazatán tanuló 11. évfolyamos diákjai szakmai tanulmányúton vettek részt. Ennek során megismerkedtek a Tokaji Borvidék Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetben folyó szakmai munkával. A napot a Tokaj és Tarcal között fekvő fajtagyűjtemény megtekintésével kezdték, ahol a tokaji borvidéken előforduló szőlőfajtákat ismerhették meg terepi bejárás útján. Emellett hallhattak a művelés módjáról, a kórokozók elleni védekezési lehetőségekről, a talaj és a klíma szőlőre-borra gyakorolt hatásáról. Az ültetvény bejárása után kerékpárral indultak a Tarcalon található Tokaji Borvidék Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetbe, ahol láthatták az intézetben folyó szakmai munkát. Betekintést nyertek a laboratóriumi műveletekbe és modern eszközparkba. A program kiváló lehetőség volt arra a résztvevő diákoknak, hogy lássák, elméleti ismereteiket hogyan hasznosíthatják a gyakorlatban.

  GALÉRIA

  kv-szakmai_ut

  kv 6.jpg
  kv 5.jpg
  kv 1.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Jótékonysági bál

  Jótékonysági bál

  Jótékonysági bál a TFG-ben Hatalmas várakozás előzte meg a 2023. november 18-án megrendezésre kerülő jótékonysági bálunkat, hiszen a Covid járvány miatt 2019-ben rendeztük meg utoljára ezt az eseményt iskolánkban.

  2023. nov. 22.


  admin

  Nyílt nap 2023 október

  Nyílt nap 2023 október

  A meghirdetett nyílt nap keretében közel 400 diák és szülő érkezett az iskolánkba, hogy megtekintsék az intézményt, megismerkedjenek a képzési kínálattal, s betekintést nyerjenek az itt folyó munkába.

  2023. okt. 9.


  admin

  Erasmus napok

  Erasmus napok

  A Szerencsi Szakképzési Centrum Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium mindig nagy hangsúlyt helyezett a nemzetközi kapcsolatok kialakítására, működtetésére, melyek közül különösen kiemelkednek az ERASMUS programok és az ezekhez kapcsolódó mobilitások.

  2023. okt. 8.


  admin


  Partnereink

   SZC logo

   Szerencsi Szakképzési Centrum


    • Intézmény logo
    • Szerencsi SZC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium

     3910 Tokaj, Bajcsy-Zsilinszky Endre út 18-20

    • Telefon: +3647352026

     E-mail: tfg@szerencsiszc.hu

     OM azonosító: 203055/002


    2023Szerencsi SZC Tokaji Ferenc Technikum, Szakgimnázium és Gimnázium